The look of the new OSA…

dlbleak

Sharpshooter
Staff Member
Special Hen Administrator Moderator Supporter
Joined
Mar 15, 2009
Messages
15,188
Reaction score
11,236
Location
edmond
I texted him after okie4570 told me about it. OB said he used a different email to make his account. That could be the issue but he can’t get in to make the update.
 

MacFromOK

Sharpshooter
Special Hen Supporter
Joined
May 11, 2016
Messages
12,897
Reaction score
12,857
Location
Southern Oklahoma
I don't know if it is what you are looking for but there is a chain link looking icon in the tool bar that let's you insert a link.
Thanks, but some of the stuff don't show on my old XP system, and much of it requires JavaScript (which slows OSA down to near dialup speed for me).

Pasting a link in yer post is about as simple as it gets...
:drunk2:
 

dlbleak

Sharpshooter
Staff Member
Special Hen Administrator Moderator Supporter
Joined
Mar 15, 2009
Messages
15,188
Reaction score
11,236
Location
edmond
@Support Dev, oklahomabassin is getting the ‘insufficient privileges to reply’. He basically locked out. The email that he used to make his original account is defunct. The automated emails from the site got bounced back and booted him. Can you log in as him and make the necessary changes?
 

DRC458

Sharpshooter
Special Hen Supporter
Joined
Mar 1, 2006
Messages
8,920
Reaction score
6,064
Location
Enid, OK.
@Support Dev - still no joy on document attachments to PM's. It will load the attachment, but there is no option to insert it in the PM.

Here's what I get ...




.
 

Attachments

  • Screenshot (2).png
    Screenshot (2).png
    166.4 KB · Views: 34
Last edited:
Top Bottom